Puhelinseksi meillä on ikävä kaikkea

puhelinseksi meillä on ikävä kaikkea

Lisä asiaa tästä kulttuuritapahtumasta tulossa Ramopunk-uutisiin lähitulevaisuudessa. Soitot meni bändin mielestä hyvin ja sitten alkoi se nappuloiden väntely miksaamisen parissa, siinäkin vastuumiehenä Mikko Hartikainen. Rumpujen soitossa ehdoton esikuva on ollut Remu ja Hurriganes, vahvistaa Kimmo. (21.10.16) *  *  * Kimmo Liskomäki Taustayhtyeineen on pitkästä aikaa julkaissut uuden kappaleen. Tribuuttia ei alkujaan tähdätty juhlavuoteen Alun perin tribuuttilevyä ei tähdätty julkaistavaksi erityisesti tänä vuonna, vaikka sopivampaa julkaisuajankohtaa ei helposti löydykän. Sitten alkoi tuntua siltä että toinen kitaristi olisi kyllä hyvä olla, ettei biisit kuulosta niin riisutuilta. Mitäs musaa ite diggaat?

Seksiv lineet: Puhelinseksi meillä on ikävä kaikkea

Kitarapojan viisumia ei myönnetty (ullari joten vuori menee sitten Muhammedin luo. Tosin noita sivuja ei vissiin hetkeen ole päivitetty. Lopputulokseen bändi on tyytyväinen: Vaikka me ei ihan teinipoikia enä olla, niin näissä levyhommissa kuitenkin melko kokemattomia, niin vois sanoa että kyllä tässä ehkä jotain tuli opittuakin, joitakin asioita ihan kantapän kautta. puhelinseksi meillä on ikävä kaikkea

Johanna tukiainen: Puhelinseksi meillä on ikävä kaikkea

Samalla keikalla sain Doylen kaulassa olleen "pulttihikipannan joka olisi minulle kyllä mahtunut vaikka vyötärön ympärille. (16.2.14) - Keikat peruttu, koska bändi on lopettanut. Tämähän myönnetän korkeintaan kerran elämässä samalle taholle. Esimerkiksi rankimmilta uskontokunnilta, jotka eivät normaalisti musiikkiamme kuuntele, on tullut positiivista palautetta. Ihan pokkana asetutaan muiden yläpuolelle ja halveksitaan tyyppejä, jotka meidän jengin mielestä on tyhmiä.

Noin puhelinseksi meillä on ikävä kaikkea

Näytä kaikki viestit puhelinseksi meillä on ikävä kaikkea →

Kommentti “Puhelinseksi meillä on ikävä kaikkea”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *