Naisen klitoris vaimo vieraissa luvalla

naisen klitoris vaimo vieraissa luvalla

Mietin hetken ja alan riisua Teron alushousuja nilkkoihin. Huulet tulevat takaa ja suutelevat häpäreitäni. Mieheni mumisee, mutta minä en ännähdäkän. Miehet kylläkin tyhjentävät olutpatteria ja puolikasta rommipulloa. Tuulan silmissä oli voimakas kiille, kuin kalvo kummassakin silmässä.

Naisen klitoris vaimo vieraissa luvalla - Annoin mieheni

Nielaisin suu kuivana Olin ollut jo paitasillani ja menin vaimoni verelle. Ajelin kentältä kotiin Kauniaisiin ja tulin talomme pihalle. Hän otti lasini ja kilisti sillä Eeron lasia. Tunnen Teron karvaisen vatsan käsivarttani vasten ja miehen varpaat nilkoissani. Nuolen tuoksuvaa välilihaa ja rutistelen kiveksiä, mutta peppuun saakka en uskalla. naisen klitoris vaimo vieraissa luvalla

Naisen klitoris vaimo vieraissa luvalla - Janitan

Miehen kuuma hengitys pyyhkii tupakantuoksuisena ja metallisena tummia hiuksiani vasten. Varovasti painoin karvapalloja kädelläni ja yritin työntä hänen kyrpänsä syvemmälle Tuulan sisuksiin. Otan hellästi kiinni miehen lantiolta ja vedän tätä puoleeni.

Naisen klitoris vaimo vieraissa luvalla - Vaimoni

Aviomieheni huitaisee meitä unissaan kädellän, mutta se ei menoa häiritse. Inisen Teron alla rohkeammin ja valitan nautinnosta. Matkustelen työni vuoksi paljon ja olin palaamassa pitkältä työmatkalta Pohjois-Suomesta ja päsin työasioista irti aiemmin, kuin olin kotiin vaimollenikaan ilmoittanut. Niin, ei kai tässä erityisempä, tiedämme kaikki miksi olemme tässä, joten., kehotin eleilläni meitä siirtymän puheista tekoihin. Voihkin miehen alla ja tiellä menevän auton valokeila katoaa. Jenna oli aiemminkin ollut pyörien kyydissä mutta omaa.

Noin naisen klitoris vaimo vieraissa luvalla

Näytä kaikki viestit naisen klitoris vaimo vieraissa luvalla →

Kommentti “Naisen klitoris vaimo vieraissa luvalla”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *