Lesbo treffit rentouttava hieronta helsinki

Yhdistele hoitopuoliskoja mielesi mukaan! Rituaalipitoisia kasvo-vartalo yhdistelmähoitoja ovat luonnonkosmetiikalla tehtävä Sacred Nature, syvärentouttava Tibetan Sound ja kokonaisvaltainen Tranquillity. 150 Tranquillity Kasvojen ja vartalon 90min yhdistelmähoito. Tunnelmallisessa parihoitohuoneessa tarjoamme hoitoja kahdelle mix match -tyyliin. Feet Face, Feet Hand jne.

Lesbo treffit rentouttava hieronta helsinki - Hierontaa (ei seksiä)

Syvärentouttava hoito, joka sisältä kokovartalon hieronnan sekä kasvojen kuorinnan, naamion ja kasvohieronnan. 1h 45min / 150 Minun Afrikkani Kalaharin kokonaisvaltainen hoitoelämys Matka alkaa lämpimällä höyrysaunalla, jonka jälkeen siirtyminen hoitohuoneeseen. Pituutta on 174cm ja kuppikoko.

Lesbo treffit rentouttava hieronta helsinki - Helsinki )

Kivat 25, katso profiili). Jalkahoidossa huomioidaan jalkojen kunto ja asiakkaan toiveet. Rituaalipitoinen, tuoksuva, runsaasti hierontaa sisältävä hoitokokonaisuus. Sokerina pohjalla, ikisuosittu parihoitomme, romanttinen Candles Champagne for two sisältä kokovartalohieronnat kahdelle ja kuohuviinilasilliset kynttilänvalossa. Pakettiin voi sisällyttä yhden pähoidon sekä korkeintaan kaksi lisuketta. 2,5-tuntinen from-head-to-toe hoitokokonaisuus on rentouttava ja kokonaisvaltainen kokemus. Kasvohoito ihotyypin ja toiveiden mukaan, sis. Hoitopaketit, yhdistelmähoidoissa on paljon valinnanvaraa! Eksoottinen pieni pakomatka arjen pyörityksestä! 280 / pariskunta, body Body. Miksi minut jätetän joka kerta, ennen kuin minua on edes nähty? Valitse ajanvarauksessa kohdasta lisukkeet. Syväkosteuttava ja rentouttava hieronta vartalolle, kasvoille ja pänahalle. Pähoitovaihtoehdot 1) 45min kasvohoito 2) 45min kokovartalohieronta 3) 45min jalkahoito nainen ja seksi sihteeriopisto Lisukkeet: a) minikäsihoito b) kevyt päivämeikki c) kulmien ripsien värjäys d) jalkahieronta e) selkähieronta Huom! Jutut onkin aina hetken luistaneet, sitten jotain aina vain tapahtuu kun pitäisi järjestä tapaaminen. 1h 45min / 190 3-in-1. Hinnasto 2-in1 kasvot jalat, kasvo- ja jalkahoito yhdessä. Our systems have detected unusual traffic from your computer network.

Noin lesbo treffit rentouttava hieronta helsinki

Näytä kaikki viestit lesbo treffit rentouttava hieronta helsinki →

Kommentti “Lesbo treffit rentouttava hieronta helsinki”

  1. 16, rentouttava hieronta -ale. 36 Mukava hieronta helsinki. Suomi Tip ThaiLinda JKLssä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *