Dildoa pilluun seksikäs nainen

dildoa pilluun seksikäs nainen

Mietitän se harkiten, äiti sanoi hiljaa. Vein sormeni äidin karvoituksen keskelle ja etsin sormelleni reittiä hänen sisälleen. Ei mitän, isä vastusti ja nosti äidin hametta ylös jolloin näin, että äidillä ei ollutkaan sukkahousuja vaan stay-upit ja hänen paljaat reitensä näkyivät houkuttelevasti sukkien ja alushousujen välistä. Äidin katseessa oli jotain lämpöä ja alistunutta, joka kertoi hänen olevan minun naiseni. En ollut runkannut intissä moneen viikkoon ja olin nyt niin kiihkoissani etten tarvinnut montaa vetoa. Notkistaessaan selkänsä äidin peppureikä paljastui ja näin ruskean ruttuisen alueen joka keskeltä pilkotti vaaleanpunainen sisus, joka sekin näytti kostealta. Äiti nosti itseän joten sain ne helposti polvitaipeeseen ja siitä nilkkohin. No moi äiti sanoin, aikoen halata häntä, mutta hän vetäytyi irti minusta vältellen katsomasta minua kasvoihin. Isä heräsikin yhtäkkiä istumaan vuoteellaan ja alkoi kourua äitiä jalkojen välistä.

Dildoa pilluun seksikäs nainen - Ennenaikainen

Vedin itseni pois äidistä ja polvistuin hänen pakaroittensa taakse, näin miten spermani täytti hänen häpyhuuliensa raon täysin, sitä oli alkanut valua jo reisillekin. Eiköhän pidetä Helena nyt lystiä, kun pästiin kotiin. Kaikki tapahtui äkkiä kuin unessa. dildoa pilluun seksikäs nainen

Videos

Cosplay Lesbians Use One Dildo Together!

Dildoa pilluun seksikäs nainen - Seksiseuraa

Meillä tulisi olemaan nautinnollinen viikonloppu. Vaistomaisesti äiti veti polven koukkuun levittäen jalkojaan ja sormeni löysi kostean onkalon jota pitkin aloin tunnustella äitiäni. Tuoksu mikä äidin emättimestä lähti miltei huumasi minut, levitin sormillani häpyhuulia ja annoin tuoksun levitä nenäni kiihottavan tasaisena. Jaha isä on lähdössä taas, hän huokaisi. Lähdin hakemaan äitiä kahville.

A Finnish Girl: Dildoa pilluun seksikäs nainen

Viimein kieleni löysi tuon äitiä kiihottavan nappulan. Hän pästi änen huulieni puristuksessa sormeni koskettaessa äidin klitorista joka tuntui pienenä ulokkeena sormeani vasten. Haju oli pistävän hapan ja kielelläni oli makean kirpeä maku. Kaikki olisi mennyt hyvin ellei vessan ovi olisi avautunut samalla hetkellä. Äiti laskeutui lattialle ja katsoi minua hämmentyneenä, mutta ei sanonut sanaakaan. Olin kaapillani etsimässä vaatteita, kun tajusin jonkin olevan huoneessa. Kiedoin käteni hänen ympärilleen ja halasin äitiä lujasti pitäen häntä selästä kiinni. Halusin tätä naista niin kovasti, että se melkein sattui. Äiti soitti muutaman kerran, mutta olin aina niin varattu ja kiireinen joten sain torjuttua enemmät keskustelut. Isäni oli melkoisessa lastissa ja menin äidin avuksi kantamaan ukkoa kohti makuuhuonetta. Minua tullaan hakemaan aivan heti, juon matkalla, isä vastasi. Katsoin, että isällä oli kaksi iso laukkua pakattuna valmiiksi. Raastoin äidin rintoja suuhuni purin häntä joka paikkaan mihin vain pystyin. Olin itse lähdössä kaverieni luokse illalla ja oli sovittu, että heittäisin vanhempani juhlapaikalle. Heräsin vähän ennen kahta kovaan kolinaan ja mennessäni katsomaan näin kuinka äiti yritti taluttaa ulko-ovelta isä sisälle. Näin miten tyynyn alta pilkottivat tahrimani äidin alushousut, yllätykseni oli melkoinen nähdessäni ne siellä, äiti oli tuonut ne sinne. Aloin kerätä kamppeitani kasaan ja heitin valtion kuteet niskaani. Nousin sängystä ja kumarruin äitini puoleen riisuakseni häneltä paidan pois, äiti ei vastustellut enä minua. Se oli paisunut jo ison rusinan kokoiseksi, pyöritin kieltäni sen ympärillä ja kuulin korviini äidin kiihkeät äneen huudetut purkaukset. Siitä tiesin äidin olevan pytyllä ja hän huuhteli alapätän. Lähden jo kolmen junalla sanoin äidille. Kun hän sai viimeinkin verhon paikoilleen hän käntyi jolloin hän oli horjahtaa niin minun täytyi ottaa hänen pakarastaan lujasti kiinni.

Kommentti “Dildoa pilluun seksikäs nainen”

  1. M Parhaimmat seksinovellit, seksitarinat ja seksifantasiat.. Alaikäiset; Alistus; Arkiseksi; Bi-tarinat; Eka kerta;. Lesboseksiä vaateliikkeessä : Olin kesä-apulaisena keskustan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *